15 Temmuz gecesinin Nevşehir'de yaşanan ilk görüntüleri ortaya çıktı.  Nevşehirli bir Hemşerilerimizin objektifinden 15 Temmuz Darbe kalkışması sonrası, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ve Valilik önünde yaşanan ilk görüntüleri ortaya çıktı.

15 Temmuz gecesi ve sonrasında Nevşehir, cadde ve sokaklarında neler yaşandı? İşte 15 Temmuz tarihinde FETÖ'nün darbe girişimi ile sonrası Nevşehirli vatandaşlarımızın Milli İrade ve Demokrasi nöbetinden görüntüler ...

Nevşehir Her zaman REİS'İNİN YANINDA!!!

15 Temmuz Alçak terör örgütü FETÖ tarafından Darbe kalkışmasına dair Nevşehir'den ilk anlar ilk görüntüler 3.Yılında www.fibhaber.com da ...

Darbe kalkışması sonrası Nevşehir'de ilk anlarının yansıdığı Görüntülerde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver ve beraberinde çok sayıda Nevşehirli vatandaşlarla birlikte Nevşehir Valiliği ve Emniyet binası önünde görüntüleri yer alıyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; "Alçaklara hainlere şerefsizlere Bu ülkeyi Devletimizi, Reisimizi yedirmeyeceğiz. Allaha çok şükür bizim şehrimizde bir şey yok. Valimizden Allah razı olsun. Şimdi, Bugün ülkemize sahip çıkma günü. Bugün sahip çıkmayacaksak kimse yaşamasın...." diyor.

Her zamanki gibi 15 Temmuz gecesin de de Nevşehir, Reis' ine, milletine, devletine, bayrağına sahip çıktı.
Bundan sonrada sahip çıkacağını gösterdi. Artık şunu herkes çok iyi biliyor ki, dahili ve harici alçak ve hainlerin tek dertleri "TÜRKİYE"... Ama şunu ya bilmiyorlar yada hep unutuyorlar, Bu Yüce Milletimiz her zaman ülkesine, milletine, bayrağına, devletine, Liderine, Reis'ine sahip çıktı sahip çıkacak.

Çünkü Bu Aziz Millet için Vatan, Millet, Bayrak, Ezan, Devlet söz konusu olduğunda gerisi her zaman teferruattır.

15 Temmuz Alçak Darbe Girişimini Unutmadık UNUTTURMAYACAĞIZ! 

Şimdi bundan tam üç yıl öncesine gidiyoruz Tarih 15.07.2016 ve İşte Nevşehir 15 Temmuz dan İlk görüntüleri 
ilk kez birlikte izliyoruz.