er Ramazan olduğu gibi bu Ramazanda da ziyaretlerine devam eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, iftarını engelli çocukları bulunan Arısoy ailesiyle birlikte açtı.  Rektörümüz ziyarette, ailenin engelli çocukları Enes ve Aybüke ile yakından ilgilendi.  

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç beraberinde; Nevşehir Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birim Başkanı Doç. Dr. Zeliha Leblebici, Üniversitemiz Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeynep Aslan, Nevşehir Umuda Bir Adım Tüm Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Belirir ve yönetim kurulu üyeleri ile Arısoy ailesini evlerinde ziyaret edip iftarlarını birlikte açtı.

Nevşehir Üniversitesi olarak engelli bireyleri önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Üniversite olarak gerek üniversitemizde öğrenim gören engelli öğrenci ve çalışan personelimiz olsun, gerekse şehirde bulunan engelli bireyler olsun herkesi önemsiyoruz. Üniversitemiz fiziki yapılanmasında da engellilerimizin rahatlıkla kullanabilecekleri engelli yolları, asansörleri, rampaları gibi bir çok çalışmaya öncelik verdik. Bunun yanı sıra Üniversitemiz bünyesinde oluşturduğumuz Nevşehir Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birimimizle tüm engellilerimizin sorunlarına yönelik ortak çalışmalarda bulunmaktayız” diye konuştu. 

Rektörümüz ve beraberindekilerin ziyaretleriyle çok mutlu olduklarını ifade eden Arısoy ailesi, misafirlerine teşekkür etti.

Ziyaret iftarın birlikte açılması ve edilen sohbetle son buldu.