Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman tarafından başlatılan belediye hizmet binası tadilat çalışmaları sona erdi. Tatlarin Belediyesi'nin yenilenen yeni yüzü ile hizmete başlaması ise vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada belediye hizmet binamızı yenilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere yapmış olduğumuz çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz A.Erdal Feralan’a, Murat Göktürk’e ve Ebubekir Gizligider’e teşekkür ediyorum diye konuştu.

Tatlarin belediye binasının eski yapısından kurtulup yeni iç yapısına kavuşması  ve tadilatın bitmesiyle vatandaşa daha rahat bir hizmetin sağlanması amaçlandı.


Tatlarin Belediye hizmetlerinin hızlanması içinde belirli teknolojik yatırımlarda yapıldı. Bunlar yeni server eklenmesi mobese sisteminin kurulması ağ yapısının yenilenmesi gibi...

Ayrıca Belediye binasında başkan odasının eski resmini de eklediki aradaki fark daha rahat anlaşılsın. Tatlarin belediyesinin yeni yüzü vatandaşa hayırlı olsun