JAKEM’de Kan Bağış Kampanyası

NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Jandarma At – Köpek Eğitim Komutanlığında kan bağış kampanyası düzenlendi.

Nevşehir İl Merkezinde Gülbahçe önündeki kan bağış kampanyasını tamamlayan Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı JAKEM’de iki gün süreyle sürdürdüğü kan bağış kampanyasında da ilgiyle karşılandı.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen’in de refakat ettiği kan bağış kampanyasına JAKEM komutanlığı bünyesinde bulunan er ve erbaşlar ile rütbeli askerler büyük ilgi gösterdi.

Jandarma Teşkilatının 175. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen kan bağış kampanyasının düzenlenmesinde katkı sağlayan tüm JAKEM Komutanlığı personellerine teşekkür eden Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, “Gerek il jandarma alay komutanlığımız, gerekse JAKEM komutanlığımız ilimizde düzenlediğimiz kan bağış kampanyalarına hemen hemen her yıl önemli desteklerde bulunuyor. Bu katkıları nedeniyle başta İl Jandarma Alay komutanımız ve JAKEM komutanımız olmak üzere tüm Jandarma personellerine teşekkür ediyorum” dedi.