Nevşehir 2000 Evler mahallesinde "2000 Japon Pazarı" düzenlenen törenle açıldı. 
2000 Evler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi ( Metinler Market Yeri) Adresinde Nevşehir'in en büyük ve en çok ürün yelpazesiyle açılışı gerçekleştirilen 2000 Japon Pazarı 7 den 77 ye vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Açılış töreni Cuma namazı çıkışında Kalabalık vatandaş topluğu ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen'in katılımlarıyla ve Hafız Mahmut Kemikkıran ın okuduğu dualarıyla açıldı...

Japon  pazarına ilgi büyüktü  yetkililer  talep  karşılamada zorlandılar...
3 katlı olan Japon pazarında o kadar  çok zengin çeşit vardıki, deyim yerinde ise  neredeyse yok yoktu...
Bölgesi'nin en büyük Japon pazarının açılışında yapılan ikram ve düzenlenen kampanyalar nedeniyle yoğun izdiham yaşandı...

101 Bin ürün çeşidi ile Yılın 365 günü hergün sürekli indirim ve kampanyaları ile uygun fiyat gerçek kaliteyi Nevşehirli vatandaşlarımızla buluşturan "2000 Japon Pazarı" daha ilk gününde vatandaşlarımızın büyük ilgi ve yoğun talepleri karşısında tercihlerini şimdiden yapmış olduklarını gösteriyor.

Nevşehir'e "2000 Japon Pazarı" Açıldı ...

Kapadokya bölgesi’nin en büyük Japon pazarı Nevşehir’in 2000 Evler Mahallesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. 115 bin çeşit ürünlü hizmet verecek olan 2000 Japon pazarı, yapılan duaların ardından kesilen kurdele ile hizmete başladı.

Açılışa 
Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,Hafız Mahmut Kemikkıran ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Açılışın ardından vatandaşlar, önce ikram edilen pasta ve meyve sularına hücum etti. Ardından vatandaşlar kampanyalı ürünlere saldırdı. 
Mağaza sahibi Yasin Temizöz, Nevşehir'imize böyle bir mağazayı kazandırdıkları için mutlu olduğunu söylerken, ilgi nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Kampanyalı ürünlerden alan vatandaşlar da, ilimizde böyle bir mağazaya gerçekten büyük ihtiyaç vardı diyerek, kampanyalı ve bol çeşit nedeniyle işadamı Yasin Temizöz’e teşekkür ettiler.