Kapadokya Göreme Spor Teknik Direktörü İsmail Güzel;  "Çıktığımız yolda takım olarak iyi bir birliktelik oluşturduk sevgi saygı parolanız mücadele istek inanç takımın karekteri oldu." dedi.
Güzel açıklamasında şunları ifade etti;Her maçı kazanmak için oynadık iyi mücadele ettik hiç bir takıma esir olmadık boyun eğmedik kazanacağımız maçları şansız veya beceriksiz bir şekilde kaybettik ve takımın kalitesine oygun olan en üst yerde bitiremedik. 

Güzel, en az ikinci olmalıydık. 

Burada en önemlisi başkan ve yönetimsel anlamda büyük fedakerlık da bulunan Göreme halkına da hakkını vemek gerektiğini düşünüyorum. Genel anlamda oynadığımız tüm maçlarda gol sıkıntısı yaşadık ve beklentimiz olan oyuncularımda istediğim performansı alamadık, buda bizi geride bıraktı. Her şeye rağmen tüm sporsevenlerin bizi izleyenlerin sevdiklerimizin camianın takdirini kazanmak onları mutlu etmek bizim için gurur verici oldu. Takım ilk yarı Kapadokya mızı Nevşehirmizi ve Göreme'mizi en güzel şekilde temsil edip daha iyisini yapmak için elinden geleni ve o mücadeliyi sonuna kadar yapacaktır bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Haber: Mustafa Ferveren