Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Ortahisar’da kahvaltıda bir araya geldi.

Son zamanlarda yapılan turizm yatırımlarıyla Kapadokya’da yükselen değer haline gelen Ortahisar’da hizmet veren Satrapia Boutique Hotel’de bir araya gelen Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı ve yönetim kurulu üyelerine ANKIGAD ve KAGIDER üyesi Mimar Mine Serap Yılmaz da eşlik etti.

Kapadokya’da özellikle turizm alanında kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve yeni iş alanlarının oluşturulmasına yönelik projelerin görüşüldüğü toplantıda Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı, kısa ve uzun vadede yapacakları çalışmaları kurul üyeleri ile paylaştı.

Mimar Mine Serap Yılmaz ise konuşmasında “Girişimci kadın istihdam yaratan kadındır” diyerek Satrapia Boutique Hotel olarak Kapadokya bölgesinde kadın girişimciliği adına yapılan çalışmalara destek vermek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Kapadokya bölgesinde kadın girişimciliği konusunda politikaların belirlenmesinde kurulun sorumluluğun büyük olduğunu ve kadın girişimcilerin çektikleri sıkıntıların farkında olduklarını belirten Mimar Mine Serap Yılmaz turizm sektöründe hizmet veren bir kadın girişimci olarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine tüm katkı ve çalışmalarından ötürü teşekkür etti.