Kafasına Radyo Düştü Spiker Oldu, Şimdi Patron

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan, N Radyo Sahibi Fatih Kılınç, dedesinin kafasına düşen radyosundan ilham almayı sürdürüyor.

İlimizde yıllardır yayın hayatını sürdüren Gül FM radyosunu devir alan ve ismini Nevşehir FM olarak değiştiren Özel bir seslendirme Şirketi sahibi de olan Kılınç, N Radyonun özellikle damar parça sevenlerin vazgeçilmezi olacağında iddialı. FM 98.1 Frekansından yayın yapan N Radyo Eylül ayından itibaren dinleyicilerine çok renkli programlar da sunmaya hazırlanıyor.

Nevşehir’de yayın yapan yerel radyolarda çalışan başarılı radyocu Fatih Kılınç, radyo aşkının dedesinin eski radyosunun başına düşmesiyle başladığını söyledi.

Ürgüp ilçesinde 1980 yılında doğan Fatih Kılınç, 1986 yılında dedesinin antika radyosunun başına düştüğünü söyledi. Bu olaydan sonra radyo tutkusunun başladığını anlatan Kılınç, “80’li yılların çocuğu olduğumuz için, baş ucumuzda mutlaka radyo vardı. Ben şunu hatırlıyorum; dedemden kalma küçük antika bir radyo vardı, her zaman başucumda çalardı. Arkası yarınları dinlerdik. Radyo bir gün başıma düşmüştü. Ben hep radyoculuk tutkumu oraya bağlarım. Derim ki ‘küçükken kafama radyo düşmüştü, bu tutku içime işledi. Hayatımı da bu olayın yönlendirdiğine inanırım. O olaydan sonra radyoculuğa bir tutku başladı. Lise yıllarımda ise bu durum mesleğime de yansıdı. Ve bugün radyoculuk yapıyorum.” diye  
konuştu.