Nevşehir Nissara AVM'de hizmet veren MADAME MOSS mağazası şimdi her 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde Gönül Kahvesi'nden Türk kahvesi ikram edecek.

Nevşehir'de Bayan giyim sektöründe hizmet veren MADAME MOSS Bayan Giyim Mağazası, ilkbahar yaz yeni sezonunun birbirinden şık ürünlerini moda severlerle buluşturuyor.

MADAME MOSS mağazasında ilkbahar yaz sezonu açıldı!

MADAME MOSS Bayan Giyim Mağazası'nda bu yaz yine hep şık hep rahat geçecek! Yeni sezon ürünleri sizleri bekliyor...
Giyimde marka ve kaliteli ürünlerden yana tercihini kullananların öncelikli tercihi olan MADAME MOSS, bayan giyiminde yine Nevşehir'de 1 Numara! İlkbahar yaz yeni sezon ürünleriyle sizlere hem şık hem çok hesaplı kampanya sunarak alışverişi daha cazip hale getiriyor.


Nevşehir Bayan giyimin en önde gelen markası olan MADAME MOSS tan alış veriş yapan müşterilerine Gönül Kahvesinden Türk kahvesi ikramıylada gönül kazanmaya devam ediyor. 40 Yıllık hatrı sayılır Gönül kahvemizden içmeden, MADAME MOSS markasıyla en şık ürünlerimizden görmeden karar vermeyin.
 

Kahveniz Gönül Kahvesi'nden! Afiyet olsun...

MADAME MOSS mağazası işletmecisi Mustafa Büyük ; "Gönülleri okşayacak kampanya hakkında yaptığı açıklamasında; "Madame Moss'tan yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde Türk Kahveniz Gönül Kahvesi'nden. Kampanya 11.04.2018-15.06.2018 tarihleri arasında geçerlidir. Nevşehirli Tüm Hanımları önce Madame Moss'a sonra Gönül Kahvesi'ne bekliyoruz" dedi.

Büyük, Buradaki amacımız Nevşehirli hemşerilerimizin markalı ve kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlara alarak daha şık giyinmeleridir. Şık ve kaliteli giyinmeyi seven herkesin almadan geçemeyeceği fiyatta yeni sezon ürünlerimizi satışa sunuyoruz. Tüm halkımızı hesaplı ve kaliteli bir alışverişe bekliyoruz’’ dedi.

Bayan giyim modelleri ve yüzlerce kadın giyim markası ile şıklığına şıklık kat! Son moda bayan giyim ürünlerine "Madame Moss" ile en uygun fiyata sahip ol!


"Madame Moss" Bayan Giyim Mağazası​ ​Nissara AVM Sahil girişinde şimdi sizleri bekliyor...