Başkan Köroğlu’dan Teşekkür

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasının Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, geçtiğimiz ramazan ayı süresince belde de düzenlenen iftar davetlerine katkı sağlayan iş adamı ve belde sakinlerine teşekkür etti.

28 Haziran 2014 tarihinde başlatılıp, 27 Temmuz 2014 gününe kadar süren belde de düzenlenen iftar davetlerinin büyük bir katılımla tamamlandığına dikkat çeken Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, “Geleneksel iftar çadırımıza gösterdikleri ilgi ve katkıdan dolayı beldemizde bulunan çeşitli işletme sahiplerimize, hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belde de ramazan ayı süresince düzenlenen ve halkın büyük ilgi gösterdiği iftar çadırına içerisinde belde sınırları içerisinde faaliyet gösteren altın arama firması, un fabrikaları, Semerkand Derneği Kalaba Şubesi, gurbetçi vatandaşlar da olmak üzere 30 ayrı isim katkı sağladı. Bu isimler arasında Başkan Köroğlu hem şahsı adına hem de Kalaba belediyesi adına da iki ayrı iftar yemeği verilmesini sağladı.