Kalaba’yı Masa Başından Değil, Yerinden Yöneteceğim

NEVŞEHİR(MHA) Yerel Seçimlerle birlikte Ak Parti’den yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Köroğlu, yeni dönemde masa başından bir yönetim değil, halkın içerisine girerek Kalaba’yı yöneteceklerini söyledi.

Köroğlu, “Sürekli gelişen ve büyüyen ihtiyaçları, gün be gün artan Kalaba'ya hizmet için girdiğimiz 30 Mart seçimlerinden sevgili Kalaba’lıların güvenlerine mazhar olarak Belediye Başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Bana göstermiş oldukları güven nedeniyle teşekkürlerimi sunuyor, bu güvenlerine layık olmak için zaman mevhumu tanımadan, çalışmaya ve hizmet üretmeye olan azmimizi ifade etmek istiyorum. Bilindiği gibi Kalaba, Avanos'un Sanayi, gelişme ve nüfus bakımından en büyük beldesidir. Belediye hizmetlerinden eşit faydalanma esasına dayanmasına, hizmetin tüm bölgelere adaletli dağıtılmasına büyük bir önem vermekteyiz. Belediyeyi masa başında değil, yerinden yöneteceğiz. Bunları yaparken Kalaba’lıların özveri ile ödedikleri paraları israf edilmeden amacına en uygun şekilde kullanacağız. Bu olumsuzluğa rağmen belediye kaynaklarının etkin, verimli kullanılması ve kaynak getirecek yatırımların uygulanmasına önem veriyoruz. Çalışan ve üretebilen bir belediyecilik anlayışı en kısa sürede tesis edilecektir. Bunun çalışmalarına başlamış bulunmaktayız.
Göreve geldiğim gün odamın bütün kapılarını halkımıza açtım. Halkı ile barışık bir belediye anlayışı yerleştirmeye başladım. Çünkü Kalaba halkı, belediyesi ve başkanı ile barışık olmadığını gördüm. Halkın içinde ve onun insanca yaşama gereklerini yerine getiren, şeffaf, ayırmayan, kayırmayan ve savurmayan bir belediye için start vermiş bulunmaktayım. Bana verdikleri destek ve güven için tüm Kalaba halkına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.