Kalayoğlu’ndan Hafta Sonu Ziyareti

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de göreve başladığı günden bu yana toplumun büyük bir kesiminin beğenisini kazanan İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, hafta sonlarını çeşitli ziyaretlerle geçiriyor.

Göreve başladığı günden bu yana yoğun bir ziyaretçi trafiği ile karşı karşıya kalan ve ardından ilimizdeki çeşitli etkinliklere ve Programlara katılan İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu ilimizde şu ana kadar görev yapan emniyet müdürlerinden birçoğunun aksine hafta sonları da iadeyi ziyaretler yaparak değerlendiriyor.

Geçtiğimiz günlerde 3. yılına giren Nevşehir’in tek yerel haber ajansı Nevşehir Manşet Gazetesini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Ali Çamur’la ilimiz basınına ve geneline yönelik sohbette bulundu.

22 Yıla yakın süredir Nevşehir’de gazetecilik mesleğini sürdüren Gazeteci Ali Çamur, “22 Yıllık bu süre içerisinde hiçbir emniyet müdürünün Sayın İl Emniyet Müdürümüz Metin Kalayoğlu gibi üstelik hafta sonunda bir basın yayın kuruluşunu ziyaret ettiğini duymamış ve görmemiştim. Sayın emniyet müdürümüzün ziyaretimize geleceğini duyduğumda çok şaşırdım. İlimizde göreve başladığı günden bu yana toplumun büyük bir kesiminin insani ilişkilerdeki sıcaklığı ile beğenisini kazanan Sayın Emniyet Müdürümüze Nevşehir’deki basın yayın kuruluşlarına olan ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.