Kampanya’dan % 70 Memnuniyet Sağlandı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya sona erdi. Oda Başkanı Taşhan, kampanyadan % 70 oranında bir memnuniyet sağlandığını dile getirdi.

Hayatında Kuaföre gitmemiş ev hanımlarını kuaförlere çekebilmek amacıyla 01 Şubat – 30 Mart 2014 tarihleri arasında iki ay süreyle yapılan kampanyanın büyük bir oranda memnuniyetle tamamlandığına dikkat çeken Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, kampanyanın ardından Kuaförlerde uygulanan fiyatların normal tarifeye döndürüldüğünü belirtti.

Bayan kuaförlerinde özellikle saç boyama ile ilgili başlatılan % 50 indirim uygulamasının genel itibariyle bayan kuaförleri memnun ettiğini kaydeden Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, “01 Şubat – 30 Mart 2014 Tarihleri arasında bayan kuaförlerimizin fiyat listesi üzerinden % 50 indirimli olmak üzere başlatılan kampanyamız sona erdi. Özellikle hayatında kuaför yüzü görmemiş ev hanımlarımızı bu işyerlerimize çekmek amacıyla yaptığımız kampanyadan % 70 oranında bir memnuniyet elde ettik” ifadelerinde bulundu.