Dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında ( EMITT ), Nevşehir Valiliği çatısı altında, bölge belediyeleri ile ortaklaşa açılacak olan Kapadokya standında her yıl olduğu gibi bu yıl da 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında yerini alacak.

Kapadokya 2018 Emitt Fuarında Tanıtılacak​
Yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçinin katılacağı fuarda Kapadokya bölgesi de yer alacak. Nevşehir olarak tek bir stant içerisinde düzenlenecek olan fuara Nevşehir’den Ürgüp, Avanos ve Kozaklı ilçeleriyle beraber Ortahisar, Uçhisar, Göreme, Kaymaklı, Çat beldeleri de katılacak. Nevşehir Valiliği öncülüğünde hazırlanan stantta Kapadokya’dan çok sayıda turizm firmaları da yer alacak.

Nevşehir, 2018 uluslararası Emitt Turizm fuarına hazır.
Nevşehir, 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan  2018 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar (EMİTT) hazırlıkları tamamlandı.

Kapadokya bölgesinin tüm kültürel ve yöresel özelliklerinin tanıtılacağı fuarda bölge turizmcilerinin yabancı turizmcilerle de işbirliği çalışmaları yapması hedefleniyor.

Fuara çok sayıda turizmcilerle, sektör temsilcileri, AHİKA, Belediye Başkanları, Kaymakamlar ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın da katılacağı öğrenildi.


25-28 Ocak’ta tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak Nevşehir Valiliği Kapadokya standı 3 nolu salonda yer almaktadır.

EMITT İstanbul 2018'de Kapadokya'yı Keşfetmeye Hazır Mısınız?​
Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT İstanbul Turizm Fuarı, 2018 yılında birçok yenilik ve sürprizlerle turizm endüstrisine yön vermeye devam ediyor. Fuara özel indirimler ve fırsatlar, 80'den fazla ülkenin temsilcilerinden kendi kültürleri hakkında önemli bilgiler öğrenme şansı, Yeni iş olanakları, Ve turizm endüstrisindeki tüm yenilikler bu sene EMITT ile yine İstanbul'da!
Emitt ile Kapadokya'yı haydi sende keşfet...


KAPADOKYA STANDI SALON NO:   3.SALON   A 362