Bakım, onarım ve tadilat çalışmaları nedeniyle uçuşlara 5 aydır kapalı olan Kapadokya Havalimanı yeniden aktif hale gelmeye hazırlanıyor.

Yapılan düzenlemeler ile birlikte çok daha modern ve çok daha kusursuz bir görüntüye sahip olacak olan Kapadokya Havalimanı, 1 Kasım 2017 tarihi itibarıyla yeniden faaliyete girecek ve hava yolu firmaları da bu haber sonrası uçuş rotası ve sefer tarihlerini de web siteleri üzerinden yayınlamaya başlayacak. 


1 Kasım itibarı ile hava yolu firmaları uçuş seferlerini belirlemiş durumda ve Kapadokya havalimanı kaldığı yerden hizmet sunmaya devam edecek.

Çalışmalarda sona gelindi...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak," Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kapatılan Kapadokya Havalimanı'nda çalışmalar hızla devam ediyor "dedi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak yaptığı açıklamasında Kapadokya Havalimanımızda yürütülen çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:" Nevşehir Kapadokya Havalimanı PAT sahaları onarımı işi kapsamında, pistte yürütülen beton kaplama imalatları tamamlandı.  Pist aydınlatma, derz dolgu, aplikasyon ve boya işleri devam ediyor. Hızlı bir çalışma yürüten arkadaşlarımıza çok teşekkürler."

1 Mayıs 2017 tarihi itibariyle hizmete kapatılan Kapadokya Havalimanı 1 Kasım 2017 İtibariyle yeniden Nevşehir Kapadokya semalarında uçuşlarını sürdürecek. Nevşehir Kapadokya Havalimanı 1 Kasım’da da THY’nin ilk seferi ile start verecek ve 24 saat kesintisiz hizmet verecek.