Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Nevşehir Kapadokya bölgesinde bulunan Kapadokya Havalimanı pistte yapılan  yenileme çalışmaları nedeniyle kapatılmısanın ardından şimdi gözler  Kapadokya Havalimanı'nın ne zaman açılacağına çevrildi.

 Kapadokya Havalimanı pist yenileme çalışmasının ardından 1 Kasım 2017 tarihinde tekrar açılıyor! 

Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 01 Mayıs 2017 tarihinde kapatılan Kapadokya Havalimanı pistin tamamlanması ile birlikte 1 Kasım 2017 tarihinde yeniden hizmete açılacak.

Nevşehirli vatandaşlarımız, artık Kayseri'ye
 yolculuk yapmaktan bıktık. Havalimanımızın bir an önce açılarak bu eziyetin son bulmasını istiyoruz. dediler. 

Öte yandan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; " Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nda Pist yenileme çalışmaları, 31 Ekim tarihi itibariyle tamamlanacak ve 1 Kasım'da vatandaşlarımızın hizmetine tekrar açılacak. Ayrıca, Kısa süre önce başlanılan çalışmada pistte gerçekleşen yenileme nedeniyle kapatılan Kapadokya Havalimanımızın pistinin yenilenmesi yanında ek olarak 2. Terminal binamızın yapım projesi hızlı bir şekilde devam ediyor.Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.  Terminal binamızın yeniden yapılması için de 1 yıl içerisinde ihale çalışmaları tamamlanacaktır. İlk andan itibaren hep birlikte çalıştığımız Genel Müdürümüze, Milletvekillerimize, Valimize ve sabırları için hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Millete hizmet yolunda 16. yılımızda da "Durmak Yok Yatırıma Devam" AK Kadrolar çalışıyor, milletimiz kazanıyor. Teşekkürler Nevşehir" dedi.