Nevşehir - İstanbul seferini yapacak olan uçağın 2 saat rötar yapması yolcuları isyan ettirdi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir - İstanbul  uçuşu için Kapadokya havalimanında 
2 Saatlik yaşanan gecikmeye öfkelenen vatandaşlar Pegasus'a tepki gösterdi.

Havaalanında muhatap bulmakta ve sorunları anlatmakta güçlük çeken yolcular tepkilerin sosyal medya üzerinden duyurdular. 

Haklarınızı Biliyormusunuz ? Eğer uçuşunuzda 2 saat ve daha fazla bir gecikme varsa;
- İkram ve haberleşme hakkı
-5 Saat ve üzeri gecikmelere bilet iadesi
-Konaklama ve ulaşım hakkı


Uçuştaki gecikme için şikayetlerini www.fibhaber.com a anlatan vatandaşların İşte o tepkileri: Pegasus yolcusunun isyanı: "2 saat aç, susuz uçakta bekledik"...

Bugün saat 08.50 Pegasus uçaği Nevşehir - İstanbul 2 saat gecikme ile 10.50 uçtu. 2 saat uçak Nevşehir'e geç geldi.. Panoda 2 saat gecikme yazisi var. Ayrica 2 saat gecikme olunca yolculara ikramda bulunmaları gerekir ama bir su dahi vermediler ve insanlari rezil ettiler. Ayrıca bu yaşanan gecikme sebebiyle aktarmali yurt Dişi yolculari istanbul sonrasi uçaği da kaçirdilar .

Uçak firmaları ise, siz uçağın kalkış saatine 29 dakika kala alana gittiğinizde biletinizi iptal ediyor, siz uçağınızın "varış saatinden" 129 dakika sonra hala gidiş peronunda beklerken sessiz kalıyorlar. Bir özür dahi dilenmiyor çok defa. Ya da "anlayışımızdan dolayı" teşekkür ediyorlar. 

O anda ne biletinizi iade edebiliyorsunuz, ne de bir muhattaba ulaşabiliyorsunuz. Çoğu kez indikten sonra, o anki sinir harbi de geçmiş olduğundan uğraşmak zor geliyor. 

Ulaşımda uçağı tercih etmenizin sebebi genelde 1-2 saat avantaj sağlamak oluyor. Örneğin İstanbul Ankara arası, arabayla 4 saat sürüyor, uçakla da havaalanı transferleriyle birlikte 3 saat sürüyor. Ya uçak zamanında kalkmazsa diye tedbiren bir önceki uçakla gitmek ise zaman kazandırmadığından anlamızlaşıyor diyerek yaşadıkları mağduriyeti dile getirdiler.

İşte öfkeli yolculardan www.fibhaber.com farkıyla görüntüler...