Daha Hizmete yeni girmiş olmasına rağmen iş dünyasının ünlü isimleri, Kapadokya Hill Butik Otel Spa & Wellness Merkezinin müdavimi oldu.

Dünyanın değişik ülkelerinden Kapadokya'ya gelen yerli yabancı konukları yanında tatil amaçlı bölgemize gelen iş adamları, Kapadokya Hill Butik Otel'de Spa & Wellness Merkezi konseptiyle ağırlanıyor.

Görkemli ve şık yapısı ile Kapadokya'ya gelen konuklarını ağırlayan Kapadokya Hill Butik Otel, yerli ve yabancı konuklarının büyük beğenisini kazanıyor.

Hepsi özenle diyan edilmiş Birbirinden farklı 25 şık odası, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve zengin menüsüyle dikkat çeken otel; spa ve ileri teknolojilere sahip spor salonlarının yanında; sauna ve masaj hizmetleriyle konuklarına yorgunluğu unutturuyor.  

Kapadokya Bölgesinin Butik Otelde Yeni yüzü Kapadokya Hill Butik Otel İşletme Müdiresi Ayşegül Korkmaz ile konuştuk:

Korkmaz yaptığı açıklamasında, Kapadokya Bölgemizin eşsiz doğal güzelliklerinin yanında bu güzellikleri görmek için Dünyanın dört bir tarafından gelen yerli yabancı misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamasına imkan sağlamak için konusunda uzman kadromuzla hizmet veriyoruz.  

Özellikle son zamanlarda "Sudan gelen sağlık" anlamına gelen ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de giderek popülaritesi artan SPA merkezleri iş dünyasının stres attığı mekânlar haline geldi. Öyleki şahsen kendimde başta olmak üzere 
Şuana kadar iş dünyasının bir çok  ünlü isimleri SPA merkezlerinin müdavimi oldu.

Bu konudaki hassasiyetleride göz önüne alarak Otelimiz bünyesinde Spa & Wellness Merkezimizin sunduğu profesyonel bakım ve terapi seçenekleriyle, misafirlerimize hizmet vermekteyiz.

Kapadokya Hill Butik Otel SPA merkezinde süt banyolarından masaja, sıcak-soğuk taş terapilerinden aromaterapilere kadar birbirinden etkileyici bakımlar ve masajlar yapılıyor. Bali ve Tai gibi masajların yanında Türk hamamı da tercihler arasında ön sırada yer alıyor. Bu merkezleri kadınlar bakım, güzellik ve zayıflama kürleri için tercih ederken erkeklerin favorisi ise masajlar.

Ben herkesi 
Kapadokya Hill Butik Otel Spa & Wellness Merkezinin sunduğu hizmetlerden mutlaka denemeye davet ediyorum.



                                                Kapadokya Hill Butik Otel'de 

                                                             SPA & WELLNESS

Kapadokya Hill Butik Otel Spa & Wellness Merkezi ile sunduğu profesyonel bakım ve terapi seçenekleriyle, misafirlerine farklı bir tecrübe yaşatmayı vaadediyor.


Kapadokya Hill Butik Otel SPA'da ayrıcalıklı Huzurun yumuşak yüzüyle karşılaşacaksınız... Burada Tazeleyici bir arınma hissedecek; masaj, terapi ve güzellik uygulamalarıyla bedeniniz kadar zihninizin de yenilendiğini göreceksiniz.

Uzakdoğu terapilerinin yanı sıra tüm Avrupa masaj ve bakımlarının sunulduğu 
Kapadokya Hill Butik Otel SPA'da özel malzemeler ya da geleneksel yöntemlerle uygulanan masajlar, yaşam sevincine ve iç huzura kavuşmanıza yardımcı olacak.

Türk hamamı ve saunada gözeneklerinizin nefes aldığını, çok özel terapilerle yeniden doğduğunuzu hissedeceksiniz.

Masaj Salonu 

Klasik Masaj
Bali Masajı
Thai Masajı
Hint Masajı
Avrupa Masaj ve Uygulamaları
Özel SPA Paketleri
Hamamda kese - köpük
Yosun Odası
Seaweed Terapi
•       Aletli zayıflama ve sıkılaşma uygulamaları
•       Sauna
•       Açık Yüzme Havuzu
•       Vitamin Bar
•       Jimnastik, aerobik ve step çalışmaları
•       Buhar Odası
•       Soyunma Odası

ŞOK ŞOK ŞOK... Kapadokya Hill Butik Otel açılışa özel, siz değerli misafirlerimize farkındalığın farkını yaşamanız için, eşsiz aromalar, kişiye özel maskeler, ve bakımları kapsayan Özel bir paket hazırladık.

KESE, KÖPÜK, MASAJ VE MASKE SADECE VE SADECE SİZLERE ÖZEL 150TL.

REZERVASYON İÇİN: 0 384 215 44 55

Kapadokya Hill spa wellness sizleri stresli hayat temposundan alıp huzur dolu anlara taşıyor...

REZERVASYON İÇİN: 0384 215 44 55

Hotel Tanıtımı

Turizme henüz yeni açılan Göre Kasabası’nın ilk işletmesi Kapadokya Hill Butik Hotel’dir. Dokusu ve ambiyanslarıyla birbirinden farklı 25 odamızla sizleri Kapadokya’nın henüz gün yüzüne çıkarılmamış en güzel görselliklerinden birine sahip olan Göre’de ağırlayacağız. Açık ve kapalı havuzlarıyla, spa ve spor merkeziyle, restoran ve dinlenme alanlarıyla, bilhassa henüz kapılarını ziyaretçilerine açmamış yer altı şehri ve terk edilmiş eski Göre köyüyle, siz değerli müşterilerimize gözlerinizi alamayacağınız ve unutamayacağınız bir tatil yaşatacağız.