Nevşehirli iş adamları yeni açılan Kapadokya Hill Butik Otel için Ertaş Grup Yönetim Kuruşu Başkanı Musa Ertaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Nevşehirli İş Adamları İbrahim Salaş ,Mehmet Ali öbekli ,Ulutaş Dirlik , Necmi Cantekin ,Cavit Vergiveren, Nevşehir Göre yolu üzerinde yeni hizmete giren Kapadokya Hill Butik Otel'i ziyaret ederek Musa Ertaş'a hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundular.

İş Adamlarını Otel sahibi İşadamı Musa Ertaş ve Otel İşletme Müdürü Ayşe Gül Korkmaz karşıladı



Ertaş Grubun Kapadokya Bölgesine kazandırdığı önemli bir turizm yatırımı olan Kapadokya Hill Butik Otel’deki konsepti inceleme fırsatı bulan Nevşehir'in saygın iş adamları, tesisi gezmekten memnun olduklarını ifade ettiler. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren 
Otel sahibi İşadamı Musa Ertaş'ta inşallah tüm çabamız memleketimizde Kapadokya gibi önemli bir değeri üzerinde taşıyan şehrimizin Turizmde konaklama ihtiyacına katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir konsepte Otelimizi dizayn ederek, Gerek yerli, yabancı konuklarımız gerekse bölgemiz iş adamlarımızın misafirlerini rahatlıkla ağırlayabilecekleri ayrıca kendilerininde otelimiz Spa kahvaltı gibi farklı hizmetlerinden istifade edebilecekleri bir mekan  oluşturmaktı.Kapadokya Hill Butik Otel Nevşehirimize Kapadokya bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun dedi.