Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 1992-1993 öğretim yılında mezun olan ve Hakkari Çukurca’da  1996 yılında şehit düşen 1975 doğumlu Şehit J. Kom. Çvş. Selim BİNGÖL’ün anne ve babası evinde ziyaret edildi.

Okul İdarecilerinin ziyaret ettiği Ahmet BİNGÖL ve eşi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kendilerinin en büyük arzusunun hatırlanmak olduğunu ifade eden aileye minnetlerini ifade eden Okul Müdürü Seyrani İPEK, amaçlarının bu vatan için toprağa düşmüş şehitlerimizi, ana kuzularımızı unutmamak, unutturmamak olduğunu; okul olarak mezunu olan öğrencilerinin en büyük rütbeyle tarihe altın harflerle yazıldığını; anne, babasına ve tüm şehit ailelerine şükranlarını sunduklarını ifade etti.

Okul kütüphanesine Şehit Selim BİNGÖL ismini verdiklerini belirten Seyrani İPEK, okulda yaptıkları 18 Mart anma programında da şehidin anne babasını misafir ettiklerini; öğrencilerle buluşturduklarını söyledi ve bir kez daha kendilerine teşekkür ederek şehidin babası Ahmet BİNGÖL’e Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim etti.