Yağışların etkili olduğu Kapadokya bölgesini etkisi altına alan sis nedeniyle görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. Sis altındaki Peribacaları ise turistlerin ilgisini çekti.Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'de Sabah Saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, sürücüleri zor durumda bıraktı. 
Her mevsim ayrı bir güzelliklere bürünen peribacaları ise fotoğraf meraklıların ilgisini çekti. Sisin altında silüet görüntüsü veren Peribacaları ilginç görüntülere sahne oldu. Merkeze bağlı Uçhisar beldesinde Peribacaları, üzeri sisle de kaplanınca turistlerin ilgisini çekti. Turistler bölgede fotoğraf çekti.


Nevşehir'de Sabah Saatlerinden Itibaren Yoğun Sis Etkili Oldu. Özellikle Nevşehir kent merkeziyle, Nevşehir-Aksaray karayolu arasında etkisini gösteren sis, görüş mesafesini de düşürdü. Hava sıcaklığının 8 dereceye kadar düştüğü kent merkezinde etkisini gösteren sis nedeniyle özellikle sabah saatlerinde görüş mesafesi yer yer 10-15 metreye kadar düştü. Trafikte araçlar sis lambalarını açarak seyretti.

Nevşehir Aksaray arası sis var dikkat ...
Nevşehir il genelinde son birkaç gündür devam eden yoğun sis sürücülerin adeta kabusu oldu. Özellikle Nevşehir-Niğde ve Nevşehir Aksaray kara yolunda oluşan sis nedeniyle araçlarıyla trafikte seyreden sürücüler zor anlar yaşarken emniyet yetkilileri araç sürücülerini hız yapmamaları ve sis farlarını açık tutmalar konusunda uyardı. Kavşaklarda ve trafiğin yoğun olduğu bölgelerde önlem alan ekipler, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.