Nevşehir Ticaret ve Sanayi  Odası Meclis Başkanı Seyit İnce’nin de  katıldığı Meslek Komiteleri toplantılarının Turizm Komitesi’nde gündeme gelen, Bölge tanıtımları çalışmaları masaya yatırılırken Kapadokya Bölgesi’nin tanıtımlarında etkin rol oynayan Uluslararası Fuarların tanıtıma etkileri  de  konuşuldu.

İlki geçtiğimiz yıl yapılan Uluslar arası Travel Turkey  Fuarı’nda  Nevşehir Valiliği, Kapadokya Turizm İşletmeciler Derneği (KAPTİD)  ve Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği   KAPHİB’in yanı sıra Nevşehir Sanayi ve Ticaret Odası  (NTSO) üyelerinin katılımı ile  Bölge’nin tanıtımı gerçekleştirilecek.

“Destination Cappadocia”   Sloganı ile Bölge’nin tanıtımının yapılacağı Fuar’a geçtiğimiz Yıl  638 katılımcının yanı sıra  34 ülkenin  stant açtığı Fuar’ın Ülkesel fuarlar arasında  EMİT Fuarın’dan sonra en önemli organizasyonlardan biri olduğuna dikkat çeken  KAPTİD  Genel Sekreteri  ve NTSO 22. Meslek Birliği Komitesi Başkanı  Nazif Demir, bu fuarda da  Hedef Kapadokya” sloganıyla  yabancı ülkelere tanıtım gerçekleştirileceğini, bu tur organizasyonların bölge tanıtımları  açısından önemli fırsatlar olduğunu dile getirdi.