Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da adeta bahar havası yaşanıyor.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya Bölgesinde kış mevsimi olmasına rağmen adeta bahar havası yaşanıyor.

Özellikle Uçhisar ve Göreme beldelerinde bulunan seyirlik alanlara akın eden yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra bölge halkı da aileleri ile birlikte güzel havanın keyfini sürdü. Kapadokya Bölgesini gezmeye gelen Ahmet Çiftçi, kış mevsimi olmasına rağmen bahar havası yaşanmasını fırsat bilerek ailece bölgeyi gezmeye çıktıklarını söyledi.

Çiftçi, "Kapadokya Bölgesi gerçekten Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi. Kış mevsiminde bölgede adeta bahar havası yaşanıyor. Bizler de bu havayı fırsat bilerek ailece bölgenin seyirlik alanlarında kahve içmeye çıktık" dedi. Bahar havasının tadını ailesi ile birlikte çıkaran minik kız ise "Kış mevsiminde bahar havası olduğu için biz de ailece dışarı çıktık. Herkesi buraları gezmeye davet ediyorum" diye konuştu. Kapadokya Bölgesinde yaşanan bahar havasını fırsat bilen balon firmaları ise yerli ve yabancı turistlere bölgeyi binlerce metre yukarıdan seyretmeleri için havalandı.