KAPEM EĞİTİCİLERİ,İSTİŞARE TOPLANTISINDA

Nevşehir’de örgün eğitimin en önemli kurumlarından biri haline gelen Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM)’de görev yapan eğiticiler, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ile bir araya gelerek, yeni dönem çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Nevşehir Belediyesi tarafından 2005 yılından beri Kadın Üst Giysileri Dikimi, Ceyiz Ürünleri Hazırlama, Elde Kurdele İşi, Kadın Giysileri Kalıp Hazırlama, Pratik İngilizce İlk Kademe, Arapça İlk Kademe, Diksiyon Eğitimi, Almanca, Ebru, Tezhip, Bağlama, Keman, Kanun, Ney, Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü ve Hızlı Klavye Kullanımı ile zihinsel engellilere yönelik olarak da İngilizce,Resim ve El sanatları gibi 40 ı aşkın branşta 10 bini aşkın kişinin eğitim çalışmalarına katıldığı KAPEM’de görev alan eğiticiler, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen’in başkanlığında bir araya geldiler.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısının açılışında konuşan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in talimatları doğrultusunda bugüne kadar eğitim alanında uzman eğitici kadrosu ile önemli başarılar elde eden KAPEM’in bundan sonraki süreçtede etkinliğini sürdürecektir. Bugüne kadrar 40 ı aşkın alanda açılan kurslarımızı daha da artırma çabalarımız devam edecektir. ”dedi.

Toplantıda daha sonra eğiticilerle yeni dönem kursları, kursiyer sayısının artırılması konularının da ele alındığı görüş alışverişinde bulunuldu.