NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, ramazan ayı öncesinde hayırseverlere çağrıda bulunarak kapı kapı dolaşıp yardım toplayanlara itibar edilmemesini istedi.

Ramazan ayı dolayısıyla bin 500 dolayında aileye yardım ulaştırmak hedefinde olduklarını söyleyen Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesinin ramazan yardımlarının layıkıyla yerine ulaştırılması anlamında büyük önem taşıdığını belirtti.

Bu nedenle hayırsever iş adamlarının kapı kapı dolaşıp yardım toplayanlar yerine Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği aracılığıyla yardımlarını ulaştırmalarını önerdiklerini kaydeden Mutlu, “Ramazan ayında ne yazık ki her zaman karşılaştığımız kapı kapı gezip yardım toplayan ve ihtiyaç sahibi olduklarını belirtenlere iş adamlarımızın, hayır severlerimizin itibar etmemesini diliyoruz. Çünkü bu insanlar bu işi artık çığırından çıkarmış durumdalar. Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği olarak bu yıl bin 500 aileye ramazan yardımı ve giyim yardımı yapmak istiyoruz. Hayırseverlerimizin derneğimize vereceği yardımları ince eleyip, sık dokuyarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” açıklamalarında bulundu.