Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti yönetimi Avanos ilçesinde bulunan AK Parti, CHP ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

 

KAPİMED Yönetimi ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Serkan Feralan’ı ziyaret etti. KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin burada cemiyet çalışmaları ve Avanos ilçesinde cemiyet üyeleri hakkında bilgiler verdi. AK Parti Avanos İlçe Başkanı Feralan ise ziyaretten dolayı KAPİMED Yönetimine teşekkür etti. Feralan, ‘’ Nevşehir’de önemli bir adım atarak il genelinde yayın yapmakta olan haber sitelerini tek çatı altında toplamış olmanız gerçekten çok önemli bir çalışma. Bizler AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı olarak bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bu tür bir çalışmanın aslında daha önce yapılması gerektiğine inananlardanım. Ama sonunda ilimizde yayın yapan haber siteleri de tek çatı altında toplanması gerçekten mutluluk verici. Cemiyet çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

 

KAPİMED Yönetimi daha sonra ise MHP Avanos İlçe Başkanlığını ziyaret etti.  MHP Avanos İlçe Başkanı Alpaslan Kaygısız tarafından karşılanan cemiyet üyeleri burada yeni seçilen ilçe Başkanı Kaygısız’a yeni görevinde başarılar diledi. MHP Avanos İlçe Başkanı Alpaslan Kaygısız ise ziyaretlerinden dolayı KAPİMED yönetimine teşekkür etti. Ziyarette KAPİMED üyeleri ve MHP Avanos İlçe Başkanı Alpaslan Kaygısız bir süre sohbet etti.

 

KAPİMED Yönetimi son olarak CHP Avanos İlçe Başkanı Alper İbaş’ı ziyaret etti. KAPİMED Yönetimi ve üyelerini karşılayan CHP Avanos İlçe Başkanı İbaş ziyaretlerinden dolayı KAPİMED Yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.