Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu’nu ziyaret etti.

KAPİMED Yönetimi MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin burada yaptığı açıklamada geçtiğimiz hafta yapılan kongrede yeniden Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Burak Kalfaoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletti. Sağlamdin burada Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti çalışmaları konusunda da bilgiler verdi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu’da ziyaretlerinden dolayı KAPİMED Yönetimine teşekkür etti. Kalfaoğlu, ‘’ MHP Merkez İlçe Başkanlığımızı ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. MHP olarak Nevşehir’e böyle bir cemiyetin kazandırılmasından dolayı son derece memnunuz. Günümüz çağında internet haberciliğinin ne kadar önemli bir rolü olduğunun bilinci içerisindeyiz. MHP olarak sizler ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağımızı bir kez daha tekrar etmek istiyorum’’ şeklinde konuştu.