Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve üyeleri Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

 

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin Kaymakam Alper Balcı’ya cemiyet hakkında çeşitli bilgiler verirken, Nevşehir İl genelinde yayın yapmakta olan haber sitelerini tek çatı altında topladık. Cemiyetimiz Nevşehir’in en aktif cemiyeti olma özelliğini de taşıyor. KAPİMED olarak Nevşehir’in tüm ilçelerini ziyaret ediyoruz. Bu Nevşehir’de de bir ilk oluyor. Bizleri kabul etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz’’ diye konuştu.

 

Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ise KAPİMED yönetimi ve üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Balcı, ‘’ Nevşehir İl genelinde yayın yapmakta olan haber sitelerini tabi ki tek çatı altında toplamanız çok güzel bir çalışma. Öncelik bu davranışınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Basından da sizleri takip ediyorum. Aktif olarak tüm üyeleriniz ile birlikte çalışıyorsunuz. Bizler de Ürgüp Kaymakamlığı olarak sizlerin yapacağı çalışmalara destek vermekten dolayı mutluluk duyarız. KAPİMED Yönetimi ve üyelerine ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.