Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetim ve üyeleri Ürgüp ilçesinde bulunan siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

 

KAPİMED Yönetim ve üyeleri Ürgüp ilçesinde bulunan siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. KAPİMED Yönetimi Ürgüp ilçesinde ilk olarak AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, KAPİMED yönetim ve üyelerini ziyaretlerinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirirken şunları kaydetti. ‘’ KAPİMED olarak bizleri ziyaret etmiş olmanız bizleri son derece mutlu etti. Bizlerde yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Nevşehir’de böyle birliktelikler olduğu sürece Nevşehir her zaman daha da ileriye gidecektir. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim’’

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç’a cemiyet çalışmaları ve üyeleri hakkında bilgiler verirken, Ürgüp ilçesinde de KAPİMED olarak aktif olarak çalışmalarda bulunacaklarını kaydetti.

 

KAPİMED’in Ürgüp ilçesinde ki ikinci durağı ise CHP Ürgüp İlçe Bakanlığı oldu. CHP Ürgüp İlçe Başkanı Bekir Demir ve yönetim tarafından karşılanan KAPİMED Yönetimi burada ilçe başkanı Bekir Demir ile bir süre sohbet etti. CHP Ürgüp ilçe başkanı Bekir Demir, ‘’ KAPİMED olarak bizleri ziyaret etmenizden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerde yaklaşık bir ay önce Ürgüp ilçe başkanlığı görevine başladık. Umut ediyorum ki Ürgüp İlçe Başkanlığı ve KAPİMED üyeleri birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağız’’şeklinde konuştu.

 

KAPİMED Başkan Yarımcısı İbrahim Uysal burada yaptığı açıklamada, KAPİMED olarak çalışmalarına büyük bir hızla devam ettiklerini ve İl Genelinde hizmet veren bir cemiyet olduklarını kaydetti. Uysal, ‘’ KAPİMED Cemiyeti olarak yeni kurulan ve bir o kadar da Nevşehir’in en aktif cemiyeti konumunda bulunuyoruz. Tabi ki bizlerin aktif bir şekilde çalışmasının en büyük sebebi ise üyelerimizin bizleri sürekli çalışmaya sevk etmeleridir. Gerçekten Nevşehir’de böylesine aktif bir cemiyetimiz olduğu için bizlerde son derece mutluyuz. CHP İlçe Başkanlığı olarak bizleri kabul etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz’’ dedi.

 

KAPİMED’in Ürgüp’te son durağı ise MHP İlçe Başkanlığı oldu. MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz ve Yönetimin de hazır bulunduğu ziyarette İlçe Başkanı Öz, KAPİMED Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken MHP Ürgüp İlçe Başkanlığı olarak KAPİMED ile aktif bir çalışma içerisinde olacaklarını ifade etti.

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz’e ve yönetim kuruluna KAPİMED hakkında çeşitli bilgiler verdi.