Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetinin açılışını Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan tarafından yapıldı.
 
Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti’nin açılışı bugün yapıldı. KAPİMED açılışına, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Belediye Başkan Yarımcısı Oktay Şımarmaz, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammed Çömce, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici, Yeşilay Derneği Başkanı Şahin Güneş ve cemiyet üyeleri katıldı.
 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk açılışta yaptığı konuşmada, ‘’ Nevşehir’imizin böylesine büyük bir adım atarak böylesine bir cemiyet çatısı altında buluşması gerçekten büyük bir başarısının göstergesidir. Nevşehir’de böyle bir cemiyetin aslında daha önce kurulması gerekirdi. Ama bugüne nasip oldu. Bu adımı atmak gerçekten çok önemli bir iş. Türkiye’de internet medyacılarının bir çatı altında toplanması örnek bir davranış oldu. Kurmuş olduğunuz cemiyet Nevşehir’imize hayırlı olsun’’ dedi.
 
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise burada yaptığı konuşmada, ‘’ Nevşehir için gerçekten çok güzel bir adım oldu. İnternet haberciliği günümüzde çok önemli bir yer teşkil etmektedir. Nevşehir’imizde böyle bir cemiyet kurulmuş olmasından dolayı bizlerde son derece mutlu olduk. Cemiyetimiz Nevşehir’e hayırlı olsun’’ şekkinde konuştu.
 
Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyet Başkanı Coşkun Sağlamdin ise bu anlamlı günde bizkleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum dedi. Sağlamdin, ‘’ Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti olarak başta il merkezimiz olmak üzere tüm ilçelerde yayın yapmakta olan haber sitelerini tek çatı altında toplamış bulunuyoruz. Günümüz artık teknoloji ve bilişim çağı. Bizlerde internet habercileri olarak Nevşehir’imizde güzel başarılı işler yapacağımıza inanıyoruz. Bizleri bu anlamlı günümüzde açılışımızda onurlandırmış olduğunuz için teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
 

Konuşmaların ardından ise KAPİMED Cemiyeti Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin tarafından açılış yapıldı.