Geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul ile göreve yeni seçilen Kapadokya Turistik İşletmeler Derneği(KAPTİD) Yönetim Kurulu üyeleri, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler başkanlığında önce Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan sonrasında ise Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye’nin dünyaya açılan en önemli kapılarından biri konumundaki Nevşehir’de, turizm çalışmalarının daha etkin şekilde yürütülmesi noktasında Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirme kararlılığı ile hareket ettiklerini belirtti. Ünver, yeni seçilen KAPTİD yöneticilerine başarılı dileklerini iletti.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’de Kapadokya turizminin gelişmesi yönünde tüm turizmciler olarak ortak bir karar birlikteliği içinde olduklarını ifade ederek doğa, kültür ve tarih değerlerini içerisinde barındıran bölgenin daha fazla sayıda turist tarafından ziyaret edilmesi yönünde de çalışmalar içerisinde olacaklarını kaydetti.