USTALIK DÖNEMİ İÇİN ADAY

TECRÜBELİ MUHTAR 3. DÖNEM İÇİN YİNE ADAY!

Nevşehir’in en tanınmış muhtarlarından biri olan Osman Sınıksaran, Kapucubaşı Mahallesi muhtarlığına üçüncü dönem için yeniden aday oldu.

Özellikle Mahalle sakinlerinden gelen yoğun destek ve teveccühle 30 Mart Yerel seçimlerine Muhtarlık için yeniden adaylığını açıklayan Kapucubaşı Mahallesi muhtarı Osman Sınıksaran,Geçtiğimiz 7 yıl içerisinde mahallenin bir çok ihtiyacının giderilmesi hususunda çalışmalar yaptığını, bu dönemde ise görsellik açısından yaşanabilir, modern ve çağdaş bir mahalle oluşturmak gayretleri üzerine çalışıp bambaşka bir Kapucubaşı Mahallesi için çalışacağını belirtti.

Tabi ki bu çalışmaların Ancak önce Kapucubaşı Mahalle sakinlerinin kendisine güveni ve desteği, ayrıca Nevşehir Belediye Başkanlığı ve kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalışmasıyla gerçekleşeceğini belirterek biz bu hizmetler için Tecrübe ve birikimimizi ortaya koyuyoruz dedi.

Nevşehir in çalışkan En aktif ve tanınmış muhtarlardan biri olan Sınıksaran, “Mahallem için yaptıklarım yapacaklarımın teminatı” diyor. Kapucubaşı Mahallesi muhtarlığında iki dönemi geride bırakan Sınıksıran, artık mahalle sakinlerimiz bizi biz mahalle sakinlerimizi yakından tanıyor biliyoruz.

Osman SINIKSARAN; 
1958 Nevşehir doğumlu olup, doğma büyüme iki dönemdir muhtar olarak hizmet verdiği Kapucubaşu mahallesinde ikamet ediyor.

İrtibat:SİNAN ELEKTRİK

Kapucubaşı  Mah.Fişekçi sokak.. No:17  Nevşehir

Tel: 0384 213 63 42

Bu durumda görünen o ki önümüzdeki dönemde de Kapucubaşı Mahallesi halkı tecrübeli muhtarımız Osman Sınıksıran’ a bir kez daha evet diyecek. Bizde kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.