AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan, Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına geçti. Karacan, burada partililer ile toplantı gerçekleştirdi.

Parti binasında Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Nevşehir Milletvekilleri, Ak Parti Belediye Başkanları, Ak Parti Meclis üyeleri, Geçlik kollarıyla bir araya geldi.


İl Binasında ilk konuşmayı yapan Ak Parti İl Başkanı Yanar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’nın ilimize teşriflerinden dolayı kendilerine huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum.  Bu gün AK Parti Genel Başkan Yardımcımız aramızda sizlerle ve ilimizin sivil toplum örgütleriyle bir araya gelebilmek, ilimizin sorunlarına çözüm sunmak amacıyla aramızdalar ben kendilerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

İl Binasında Konuşan Karaca, Ülkemiz zorlu süreçlerden geçiyor bunun için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. 2002 Yılından bu yana bu kutlu dava için mücadele edenler de var aranızda ben bu davaya gönül verenlere teşekkür ediyorum. Bu ülkenin kalkınması için kim ne yaptıysa Allah ondan razı olsun. Bu bizim Genel Başkanımıza Cumhur başkanımıza olan borcumuz var.  Bu ülkeyi 2002 yılında hangi koşullarda aldığımızı sizlerde biliyorsunuz. Dışa bağlı bir ülkeyken şimdi ise kendi silahını, kendi tankını, kendi uçağını helikopterini üretiyor ve inşallah kendi otomobilini üreten bir ülke haline gelecektir. Biz bu gücü kadir şinasi güçlü halkımızın desteği ile bu hale geldik.”dedi.

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili mustafa Açıkgöz'de, "Nevşehir İl Başkanlığımızda Genel Başkan Yardımcımız Sayın Harun Karacan Başkanımızla beraberiz.  15 yıldır milletimizle birlikte yürüdüğümüz kutlu yolda Hedef 2023 Nevşehir tek yürek Akparti "dedi.