Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında yapımı tamamlanan, 2 adet lojman ve Merkez Camii avlusuna yaptığımız Şadırvan, gasilhane inşaatları ve taziye evi hizmete girdi. 

Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik yaptığı açıklamasında; " Karapınar Kasabamıza Taziye evi , 2 adet lojman ve Merkez Camii avlusuna yaptığımız Şadırvan, gasilhane inşaatları tamamlanarak hizmete açılmıştır. Tüm kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Başkan Tiftik açıklamasında; "Karapınar sevdasıyla kasabalarına güzel hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, "Göreve başladığımızda bir yandan belediyemizin mali durumunu düzeltirken, diğer yandan hizmeti eşit bir şekilde beldemizin her köşesine yaydık. Yaptığımız hizmetlerin çeşitliliğinin yanısıra kalitede önemli bir artış oldu. Kronik sorunların bir kısmı kısa vadede çözüldü, bir kısmı da çözülür duruma geldi. Kasabamızı daha güzel günler bekliyor." ifadelerini kullandı. 


Öte yandan Karapınar Belediyesi tarafından proje ve yatırımlar devam etmekte olup yeni bir projeye daha imza atıldı.Karapınar kasabası sakinlerinin yıllarca beklediği düğün salonu, Karapınar Belediyesi tarafından hazırlanan proje ile birlikte yakında hayata geçirilecek.Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "03.10.2017 tarihinde ihalesi yapılan Karapınar kasabamız Belediye Düğün Salonu; 1000 m2 alanıyla bay, bayan bölümü girişleri ayrı olup bahçesinde otoparkı bulunduran, konumu itibariyle ulaşımı kolay, çevre kasaba ve köyler deki vatandaşlara da hizmet sunacaktır. Şimdiden Karapınar kasabası halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Başkan Tiftik, "Belediyemize destekleriyle bu güzel hizmetlerin halkımıza sunulmasında daima destek ve yardımlarını esirgemeyen Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ’a Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Sayın Murat GÖKTÜRK, Sayın Ebubekir GİZLİGİDER’e, şahsım ve kasabalı vatandaşlarım adına  teşekkür ederim" dedi.