Karataş Yeni Yönetimi Oluşturuyor

NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisi Nevşehir’de yeniden teşkilatlanıyor. İl Başkanlığına getirilen Şerafettin Karataş’ın bu yöndeki çalışmalarına hız verdiği bildirildi.

BBP İl Başkanlığına genel merkez ataması ile getirilen Şerafettin Karataş, yaklaşık 2 hafta içerisinde de ilde yaptığı istişareler doğrultusunda güçlü, halkın sorunlarını ve çözüm yollarını bilen, dava bilincine sahip, partiyi toparlayacak ve hak ettiği seviyeye ulaştıracak bir yönetim kurduğunu ifade etti.

Büyük Birlik Partisi’nin adı üstünde milletin ve vatanın birliği üzerine Türk-İslam kültürünün yerleşmesi adına bir misyon üstlenerek siyasi hayatını devam ettirdiğini söyleyen Karataş, yeni yönetimi ile birlikte bunun bilinciyle hareket edeceklerini söyledi.

Nevşehir’de 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimde alınan oya bakıldığında hazin bir tabloyla karşı karşıya kalındığının ortada olduğunu söyleyen Karataş, “Bunu bilen, davasına sahip çıkan, çalışan, koşturan bir yönetim listesi oluşturdum. Yönetim olarak birinci amacımız partimizi Nevşehir’de hak ettiği yere ulaştırmaktır. Bunun için çalışacağız. Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun mirasına sahip çıkacağız. Rahmetliyle Almanya’ya teşkilatların eğitimi ile geldiği zamanlarda uzun yıllar önce tanıştım ve her gelişinde eğitimlerine katıldım. Avrupa Türk Birliği Federasyonu bünyesinde çalışmalarda bulundum. Yönetimimdeki arkadaşlarımla birlikte kucaklayıcı, birleştirici bir yol izleyeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Nevşehir’de herkese ulaşmaya çalışacağız. Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere emanet bıraktığı partimizi yeni, güçlü bir kadroyla layık olduğu yere getirmeye çalışacağız” dedi.