Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü’nde Nevşehir'in Sorunları Hakkında İstişare Toplantısı düzenlendi.

Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Belediye Başkanı Hasan Ünver Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok’u ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ,İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Şenol Altıok’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular..

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Karayolları'nın Nevşehir ve idaresindeki sınırlar içeresinde yapılacak yeni projelerinden bahsetti.​  Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. 

Nevşehir Heyeti Ziyaret sonrası, Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürlüğü ile Nevşehir'e uygulanacak olan Projeler hakkında Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de ilimizde yaşanan sıkıntılar hakkında yaşanan sorunları Bölge Müdürü Altıok’a anlatırken sorunların bir an önce giderilmesi için destek istedi.



Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider "DSİ ve Karayolları Bölge Müdürlüklerinde önümüzdeki yılı planladık, yeni müjdeler yolda" açıklamasında bulundu.

Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok ise yaşanılan bu sorunlar konusunda gereğinin yapılacağını ve her türlü çözümün üretileceğini ifade etti.

Toplantıda, bakanlık yatırımları, devam eden yatırımlar ve projeler hakkında bilgilere yer verildi.