Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında Belediye Personeline Hafta sonu Saat 15.00 sıralarında başlayan ve Kavak İlköğretim Okulu Salonu’nda yapılan seminer, Atlantis Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi yetkilisi Psik.Danışman İzzet Özer (Eğitim Yönetim Danışmanı) tarafından verildi.
Kavak Belediyesinde çalışan toplam 32 personelin katılımında gerçekleşen ve Yaklaşık 2 saat süren seminerde İzzet Özer , kişinin kendisiyle iletişim kurmasının başkalarıyla iyi iletişim kurmasını sağladığını aktardı. 
Kişinin kendisi ile diyalog kurmasının hayata açılan ilk kapı olarak görülmesini isteyen İzzet Özer , özellikle “En iyi ben bilirim” sözü ve mantığının yanlışlığı üzerinde durdu.Ve bunun Cahil insan tanımının ta kendisi olduğunu belirtti. 
Dış dünyadan çok iç dünyaya yönelişin ve iletişimde özellikle göz temasının çok önemli olduğuna vurgu yapan İzzet Özer , gözlerin her zaman doğruyu söylediğini anlattı. 
Çok konuşmanın iyi bir iletişim yöntemi olmadığının da altını çizen İzzet Özer , personele, gün içinde vatandaşlarla nasıl iletişim kurmaları gerektiğini anlattı.

Bu tür seminerlerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini belirten Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit , Kasabamız vatandaşlarına sağlıklı hizmetler ancak sağlıklı iletişimle gerçekleşeceği düşüncesiyle oldukça verimli bir program olduğunu belirtti.

Başkan Yiğit seminer sonrasında Belediye personeline yönelik iletişim seminerleri doğrultusunda Danışman İzzet Özer'e teşekkür ettiler. 

-FİB Haber ÖZEL-
www.fibhaber.com