Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak Kasabasının AK Partili Belediye Başkanı Celal Yiğit, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi. 

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, kasabasına yapılacak spor tesisleri için Spor Toto teşkilatından 250.000 TL kaynak sağladı.

Kavak Kasabası Spor Kompleksine Kavuşuyor!


SPOR TESİSLERİ HAYATA GEÇİYOR...

SPORA BÜYÜK YATIRIM…


Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Ankara’da Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile Spor kompleksi yapımı işi için protokol imzaladı.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasına yapılacak olan spor tesisi yapımına ilişkin olarak www.fibhaber.com'a açıklamalarda bulunan Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Sağlıklı nesiller için Spora desteğimiz devam ediyor. İnanıyorum ki spor sayesinde sağlıklı nesiller Kavak Kasabamız'ın geleceğini oluşturacaktır” dedi.

Başkan Yiğit açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Kavak Belediyesi Spor Toto ile Protokol İmzaladı..."

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, açıklamasında, Spor  Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 250.000  (İkiyüz Elli bin) TL hibe yardım alınmış olup imzalar atılmıştır. Kavak halkımıza ve tüm kasabamız gençlerine hayırlı olsun. 
Kasabamıza Spor kompleksi yapımı için Bundan sonraki süreçte yapım işi için ihaleye çıkılarak, en kısa sürede tesisin yapılacağını belirten Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit; "Öncelikle gençlerimizden yoğun şekilde talep gören bu hizmeti beldemize kazandırdığımız için mutluyum. İnşaat süresinin ardından bir projemiz daha hayata geçmiş olacak. Bu sürenin de uzun bir süreç olmayacağını söyleyebilirim. Bu hizmetin Kavak beldemize kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı tüm Kavak halkı adına Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu'na, Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'e çok teşekkür ederim" dedi.  

Başkan Yiğit, Gençlik ve Spor Bakanımız Çağatay Kılıç'ın talimatı ve Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider 'in destekleriyle bunu başardık. İnşallah daha da güzel yatırımlarla Kavak kasabamızın çehresini değiştirmeye devam edeceğiz" dedi. 

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Kavak beldemize yapılacak olan Spor komleksi içerisinde Kapalı sentetik çim yüzeyli futbol sahası, Voleybol ve Basketbol sahası tesisleri kasabamız Kavak sınırları içerisinde yer alan kumdere mevkiide 15.000 metre karelik alana yapılacak olup, Spor Kompleksimiz tüm Kavaklı gençlerimize hizmet vereceğini de müjdelemek istiyorum dedi.

Başkan Yiğit her şeyimiz yarınlarımız çocuklarımızın ve gençlerimizin spora teşvik edilmesi ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz .Durmak yok Spora devam dedi...


Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ile Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu arasında imzalanan Protokolde AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün Danışmanları Metin Sakınç ve Serdar Acer'de hazır bulundu.


FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi... Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com