AK Parti  Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, "bütünşehir çalışması ile ilgili Yeni Şafak gazetesinde bugün yapılan habere ilişkin konuda bu konu gündemimizde yer almamaktadır" dedi.

AK Parti  Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya kendine ait twitter üzerinden yaptığı açıklamada; "Bazı internet sitelerinde bütünşehir çalışması ile ilgili basın açıklaması yapacağımız bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Bilgim dışında yapılan haber gündemimizde yer almamaktadır." sözleriyle yalanladı.

Yeni Şafak gazetesinde "51 il için kritik gün Perşembe" Başlığıyla bugün yapılan haberde; "30 büyükşehrin dışında kalan 51 ilin, bütünşehir kapsamına alınmasını içeren çalışmalar son aşamaya geldi. 51 il için büyük bir öneme sahip olan yeni düzenlemede kritik değişikliler yer alacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yapılan çalışmayı ve getirilecek değişiklikleri Perşembe günü yapacağı basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracak" denilmişti.

Tüm bu gelişmelerin ardından kafası karışan vatandaş, Bütünşehir konusunda kamuoyunun aydınlatılmasını bekliyor.



İşte Yenişafk Gazetesinde yapılan o haberin linki;

https://www.yenisafak.com/gundem/51-il-icin-kritik-gun-persembe-3152597