Nevşehir'in Göreme kasabasında yaşayan turizmci Yaşar Özdemir, kaybolan köpeğini, Nevşehir'in en çok takip edilen medya organı www.fibhaber.com da yapılan haber sayesinde iki saat içinde buldu.

Kapadokya bölgesinin sevilen turizmcilerinden Yaşar Özdemir, Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme kasabasında kaybolan köpeğini bulabilmek için her yeri aramış ama bulamamıştı.

Göreme O Ağacın Altı Cafe'nin sahibi Turimci Yaşar Özdemir, daha sonra sahibi olduğu kaybolan köpeğini bulabilmek için bir umutla Nevşehir in en çok okunan internet gazetesi www.fibhaber.com a ilan verdi.


 Kayıp Köpeğini Fib Haber Buldu.

Yapılan haberden sadece iki saat sonra 3 yaşındaki kayıp Mocca Goldun isimli Gölden cinsi köpek, FİB Haber Merkezi watsapp hattına gelen bir ihbar sonrasında bulunarak sahibine müjdeli haber verildi. Müjdeli haber sonrasında büyük mutluluk yaşayan Mocca Goldun'un sahibi Yaşar Özdemir, haberi alır almaz dün akşam saatlerinde Göreme'den Nevşehir'e gelerek köpeğini teslim aldı.

Köpeğine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirten turizmci Yaşar Özdemir, Sürekli olarak takip ettiğimiz Nevşehir'in 1.Numarası www.fibhaber.com a ve tüm çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu sayede medyanın ne kadar çok verimli olduğunu bir kez daha görmüş oldum” dedi. Özdemir ayrıca Köpeği bularak bir süreliğine koruma altına alan aileye de teşekkür etti.