Nevşehir de kaybolan köpeğini bulabilmek için bir umutla Nevşehir in en çok okunan internet gazetesi FİB Haber merkezimize ilan vermişti. Bugün gelen haber sonrası köpeğin sahibi Oğuzhan Ezilmez FİB Haber.Com haber servisimizi arayarak duygularını şöyle ifade etti:

Oğuzhan Ezilmez; Bizim köpek 2000 evlerdeki tokide yavuz berberin oraya gitmiş berberın sahıbıde bag evıne goturmus. FİB Haber.Com dan haberi görünce hemen bizi aradılar bızde gittik kendilerine teşekkür ederek köpeğimizi aldık geldık .Nevşehir in haberde tartışmasız bir numarası FİB Haber mrkzine ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.allah sizlerden razı olsun dedi...

İşte kayıp haberimizi sizlerle yeniden paylaşarak tekraradan hatırlayalım:



Kayıp Köpeğini Arıyor

 

Nevşehir de kaybolan köpeğini bulabilmek için bir umutla Nevşehir in en çok okunan internet gazetesi FİB Haber merkezimize ilan verdi.

Nevşehir'de bir kişi, sahibi olduğu kaybolan köpeğini bulabilmek için www.fibhaber.com a ilan verdi. Kayıp köpeği bulup sahibine haber verenler ise ödüllendirilecek.

Oğuzhan Ezilmez isimli bir genç tarafından Nevşehir internet gazetesi www.fibhaber.com a yapılan "kayıp ilanı"nda Nevşehir merkeze bağlı Nar kasabası civarında 5 gündür köpeğinin kaybolduğu belirtildi.

 

İlanda, kayıp köpeğin fotoğrafının yanı sıra Alman Kurdu dişi ve 3 yaşında olduğu bilgilerine yer verildi. İlanda verilen telefon numarası ile irtibat kurulabileceği de belirtilirken kayıp köpeği bulanların ödüllendirileceği kaydedildi.

 

Köpeğin sahibi Oğuzhan Ezilmez FİB Haberle bulamassam daha da bulamam diyerek endişesini ifade ediyor.

 

işte bu köpeği bulanların arayacağı İrtibat numarası 535 296 5655

Yayıncı FİB Haber