Nevşehirli güvenlik görevlisi Halil Özkütük isimli bir gencimiz kaldırımda bulduğu paranın sahibine ulaştırılması için FİB Haber merkezimizden yardım istemesinin ardından www.fibhaber.com da yaptığımız haber sonrası bugün kayıp paranın sahibi bulundu.

FİB Haber Merkezimize ulaşan Tır şöförü Coşkun Korkusuz isimli vatandaşımız, parayı kendisinin düşürdüğünü belirterek gerekli bilgileri verdi. Ardından parayı bulan duyarlı kardeşimiz Halil Özkütük'le kendisini buluşturduk.

Ve Mutlu son!

Kipa market güvenlik görevlisi Halil Özkütük isimli duyarlı bir genç, dün Nevşehir Mehmet akif Ersoy Mahallesi TOKİ 4. Etapta kaldırımda bulduğu 500 TL yi bugün sahibine teslim etti ...

"İnsanlık ölmemiş"

Özkütük, parayı yolda bulduğunu ve insanlık namına teslim ettiğini belirterek, "Parayı kaldırımda buldum. Parayı bulunca aklıma hemen FİB Haber.Com geldi. Sizin sayenizde sahibini bulduk şimdi çok mutlu oldum" dedi.


"Evin kira parasıydı" diyen Tır şöförü Coşkun Korkusuz isimli vatandaşımız, www.fibhaber.com'a ve parayı bulan Halil Özkütük'e teşekkür ederek Allah sizlerden razı olsun dedi.

Paranın sahibi Coşkun Korkusuz ise paranın ev kirası olduğunu belirterek, "İnsanlık ölmemiş bir kez daha bunu gördük. Değerli kardeşimiz parayı bulup FİB Haberi aramış sağ olsun. Bu alın terimiz. Bir de insanlık ölmemiş ona sevindim. Böyle insanlar her zaman olsun. www.fibhaber.com daki arkadaşlarımıza da ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz." diye konuştu.

Hırsızlık, uyuşturucu, gasp gibi olumsuz olayların yaşandığı günümüz de, Nevşehir'imizde insanlık adına güzel gelişmelerde yaşanıyor. Örnek bir davranışa imza atan
Kipa market güvenlik görevlisi Halil Özkütük'ü tebrik ediyoruz.