Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kayıp Tunç Boztepe ve Selda Grösse'yi öldürdükleri şüphesiyle gözaltına alınan ve Avanos Adliyesine sevk edilen Grösse'nin annesi Kevser A, erkek kardeşi Sezai B. ve Murat K. savcılıkta alınan ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarıldı.

Kasten adam öldürme suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen 3 zanlıdan kayıp Grösse'nin kardeşi Sezai B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, annesi Kevser A. ve diğer zanlı Murat K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Boztepe ve Grösse'nin kayboldukları gece kaldıkları bağevinden bulunan kan örneklerinin Sezai B'den alınan kan örneği ile uyuştuğu ve bu nedenle zanlının tutuklandığı bildirildi.


Sır Olayı Tekrar hatırlayalım...

Avanos'ta yaşayan Tunç Boztepe (42) ile iş ortağı Alman vatandaşı 2 çocuk annesi Selda Grösse'den (41) 2 Ağustos 2012'den itibaren haber alamayan yakınları, durumu polise bildirmiş, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri başta Avanos ilçesi olmak üzere kent genelinde geniş çaplı arama çalışması yürütmüş ancak kayıp kişilerin izine rastlanamamıştı.