Avanos ilçe kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Kalaba Kasabası ile Akarca Köyünü Ziyaret Ederek Bir Dizi İncelemelerde Bulundu. Avanos ilçe kaymakamı Murat Çağrı Erdinç beraberindeki daire amirleri Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu’nu makamında ziyaret etti.
Avanos ilçe kaymakamı Murat Çağrı Erdinç beraberindeki daire amirleri Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu’nu makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Kaymakam Murat Çağrı Erdinç’e Kalaba Kasabası hakkında bilgi verdi. Sonrasında belediye hizmet binasını gezen Kaymakam belediye çalışanları ile sohbet ederek işlerinde başarılar diledi.
Buradan Hacı Nuri Yaralı Aile Sağlık Merkezini ziyaret eden Kaymakam bir dizi incelemelerde bulunarak kurumdan brifing aldı ve istek ve talepleri dinledi. Ardından Kalaba Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Kaymakam Erdinç, okul müdüründen okul hakkında bilgi aldı. Okulun istek, talep ve sorunlarını dinledikten sonra sınıfları gezen Kaymakam bir dizi incelemelerde bulundu. Kasabadaki diğer okulları da gezen Kaymakam okullarda çeşitli incelemelerde bulunarak okul müdüründen brifing aldı ve istek ve talepleri dinledi.
Kalaba Kasabasındaki ziyaretlerinden sonra Akarca Köyünü ziyaret eden Kaymakamı burada köy muhtarı Murat Dönmez karşıladı.
Köyde bulunan kahvehanede köylüler ile bir araya gelen Kaymakamımız köyün sorunlarını, ihtiyaçlarını ve eksikliklerini dinledi. Köy halkı ile karşılıklı istişarede bulunan Kaymakam köyün talepleri konusunda beraberindeki daire amirlerine gerekli talimatları verdi.