Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Belediyesi bir önceki dönem Belediye Başkanı Abdullah Çekiç ile merkez ilçeye bağlı Uçhisar Belediye'sinin eski Belediye Başkanı Mustafa Zuhal ve MHP Uçhisar Belde Başkanı Güray Yılmaz Öztürk Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber.Com İnternet gazetemize ziyaret gerçekleştirdiler.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Fikret Çapacı ile görüşen Çekiç ve Zuhal Fibhaber.Com'a çalışmalarında başarılar diledi.

Nevşehir İlimiz ile tüm bölgeden ilçe , belde ve köylerimizden anında sıcak haberlerle tüm gelişmeleri bizlere duyuran ve bütün Dünya'daki Nevşehirlilerin ortak sesi olarak başarılı bir yayın anlayışı gerçekleştiren www.fibhaber.com Ailesini bu başarısından dolayı teşekkür ediyoruz dediler.

Nevşehir FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece merkez değil tüm ilçe ,belde ve köylerden haberlere geniş yer verildiğini, il merkezi haricinde tüm ilçe ve beldelerde yapılan çalışmaların kamuoyuna aktarıldığını ifade etti. 

FİB Haber.Com Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı Başkanlara gazete hakkında bilgi verdi. Çapacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Eski Başkanlar Çekiç ve Zahal'e teşekkür etti.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Belediyesi bir önceki dönem Belediye Başkanı Abdullah Çekiç ile merkez ilçeye bağlı Uçhisar Belediye'sinin eski Belediye Başkanı Mustafa Zuhal , FİB Haber.Com Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal ile ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sohbet havasında geçen konuşmanın ardından, www.fibhaber.com internet gazetesi ekibimize çalışmalarında başarı dileyerek gazetemizden ayrıldılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapacı ise, her iki eski Belediye Başkanlara da teşekkür etti.

Ziyarette MHP Uçhisar Belde Başkanı Güray Yılmaz Öztürk'te hazır bulundu.