NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Kaymaklı belediye başkanı Halit Elma, 2015 yılında belediyenin hizmet ve yatırımların durmadan devam edeceğine dikkat çekti.

Sosyal ve Kültürel açıdan gelişim kaydeden Kaymaklı kasabasının yeni yılda da yepyeni yatırımları ve hizmetleri almaya devam edeceğine işaret eden Başkan Elma, “2015 yılının başta hemşehrilerim olmak üzere bütün insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. “Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.  2015 yılının  ülkemize ve bütün insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Kaymaklı Belediyesi olarak önceki yıllarda olduğu gibi 2014 yılında da yoğun bir şekilde hemşehrilerimize hizmet etmenin mutluluk ve onurunu yaşadık. Belediyemiz tarafından Kaymaklı’ ya yakışır bir şekilde yapılan hizmet ve yatırımlar sayesinde kasabamız; Sosyal ve Kültürel  yönünden değişim ve gelişim gösteren kasaba  konumuna gelmiştir. 

Geleceğin modern Kasabasının  oluşturulması amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar, halkımızın  ve özellikle de geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanılabilir bir kasabada yaşamaları içindir. Belediyemiz tarafından 2014 yılında sürdürülen hizmet, yatırım ve uygulamalar, 2015 yılında daha da artan bir tempo ile devam edecektir. Yapılan çalışmalarımızın hemşehrilerimiz tarafından kabul görmesi ve desteklenmesi ise bizleri memnun etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta  tüm hemşehrilerim olmak üzere herkese 2015 yılının  hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü sağlıklı, mutlu ve başarı dolu bir yıl olmasını dilerim” diye konuştu.