Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Muammer Başer şuan olay yerinde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun ile canlı telefon bağlantısı ile Kayseri’de baraja uçan otobüste Ölen ve yarlıların isimleri hakkında son bilgileri verdiler.

İşte ölenlerin isimleri:

17.30 itibariyle kazada ölenlerin isimleri Şöyle

VEDAT ALİ GÜR -Kozaklı Nüfusuna kayıtlı

HANDAN AYDIN - 

SERPİL YÜCEL KÜRK

SEDAT SELVİ- Karacaşar Nüfusuna kayıtlı

EREN BOZKURT-Gülşehir Nüfusuna kayıtlı

SELİM KOÇAK

MÜNİFET KOÇAK

SÜMEYRA BOZKURT-Gülşehir Nüfusuna kayıtlı

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer şuan olay yerinde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun ile gerçekleştirdiği telefon bağlantısında şu bilgilere ulaştılar.

Kazada Otobüs içerisinde bulunan yolcu sayısı içinde farklı bilgiler var.Net henüz bir bilgi yok 32 yada 34 kişinin olduğu söyleniyor.

Şuan 32 yolcu düşüncesinden yola çıkarak 2 kişinin kayıp olduğu belirtiliyor. Kazada kurtulanların psikolojileri bozuk olduğundan net ve sağlıklı bilgi edinemiyor onun için şuan Adana dan getirilen özel dalgıçların arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini söylediğini ifade etti.

 

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Muammer Başer şuan olay yerinde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun ile sürekli iletişim halinde oldukları ve sıcak gelişme yaşandıkça bizleri bilgidar edeceklerini belirttiler.

 

Yeni gelişme olduğunda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


Resimde hayatını kaybeden Okul Müdürü Vedat Ali GÜR ...Ve diğer resimde aynı okuldan Sümeyra BOZKURT - Özel Eğitim Öğretmeni resimleri var.Allah rahmet eylesin...


Nevşehir’den Kayseri’nin Yahyalı ilçesine gelen tur otobüsünün içinde bulunan Hatice Selvi (18), Nail Yalçin (45), Levent Selvi (25), Emirhan Gür (11), Faruk Başavcı (23), Sibel Şahin (29), Dürdane Obruk(29), Zeynep Ecrin Obruk (4), Mehmet Obruk (38), Semra Gür (43), Sefa Koçak (40), Ayşe Aksoy (40), Selçuk Belge (31), Beyza Yalçın (11), Beyza Kocak (13), Fatma Yalçın (42), İbrahim Aksoy (42), Mehmet Selvi (45), Ömer Arslan (28), Hatice Selvi (48), Gamze Arslan (25), Zeynep Taşdemir (21), Çağlar Aksoy (24), Hümeyra Bozkurt (26), Esra Bozkurt (3), anne Özdemir (50), Aydan Arısoy (24) yaralandı.
Kazada, Handan Aydın, Sedat Selvi, Serpil Yücetürk, Vedat Ali Gür, Eren Bozkurt, Sümeyra Bozkurt hayatını kaybetti. 
Kayıp olan Selim Koçak (8) ve Münifet Koçak’ın (36) cansız bedenlerine ulaşıldı. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu ulaşılan cesetler, göletten çıkarıldı.

Nevşehir'de Acı Bekleyiş
Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde öğrenci ve velileri taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybedenlerin ve yaralananların yakınları Nevşehir'in Gülşehir ilçesinden gelecek haberi merakla bekliyor.

Kayseri'de kaza yapan midibüste hayatını kaybeden ve yaralananlardan gelecek olan haberi Nevşehir'in Gülşehir ilçesindeki Sevim-Erdoğan Öz İlköğretim okulu'nda toplanan öğretmen ve öğrencilerin okulundaki bekleyiş sürüyor. Okul bahçesinde toplanan veliler ve öğrenciler, Kayseri'den gelecek haberi bekliyor.

Sevim-Erdoğan Öz İlköğretim Okulu'nun bahçesinde toplanan bir grup öğrenci ve veli, Kayseri'den gelecek haberi bekliyor. Öğrencilerden Fatma Nur, geziye okulun başarılı öğrencilerinin götürüldüğünü kendisinin ise annesinin izin vermediği için gidemeğini söyledi ve kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Veliler ise, piknikten bir çok öğrenci velisinin ve öğrencinin haberdar olmadığını, kazayı televizyondan öğrendiklerini kaydetti.

Öte yandan Gülşehir İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve kazaya karışanların yakınlarının Kayseri'nin Yahyalı ilçesine gittiği öğrenildi.