Gülşehir&kazakistan dostluk parkı'ndaki Yırtık Bayrak sorunu giderildi.Geçtiğimiz Dönemki Belediye Başkanı Mustafa DURSUN; Tarafından Gülşehir girişin'de Hizmete açılan ve Ülkeler arası Dostluk Sembolü Olarak Nitelendirilen Kazakistan Dosluk Parkı'ndaki yırtık bayrak sorunu ile başlayıp bayrağın yerinden indirilmesi ile biten sorun Kazakistan Bayrağının yeniden Göndere çekilmesi ile giderildi.
 
 
Halk ARISOY ve Ekibine Teşekkürlerini İletti.
Bizler Gibi Halkında Dikkatinden Kaçmayıp Gülşehir dostluk parkındaki soydaşlarımızın; Bayrağı'nın Gönderde dalgalandığını gören ve tepkilerinin dikkate alınmasını memnuniyetle karşılayan  Vatandaşlar Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve Çalışanlarına Teşekkürlerini ilettiler.
 
 
Bizlerde Haber Gülşehir Olarak Haberlerimizin Dikkate Alınıp Sorunlara Özveri ile Yaklaşılmasından Dolayı SN Başkanımız Vahdi Arısoy ve Ekibine Teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
 Haberlerimiz Gülşehir'imizin Güzellikler Şehri olarak anılması içindir. Yanlız Gülşehir'imizi Kötü Görünmesini sağlayacak Her Yetkili ve vatandaşlarımıza Karşı Herhangi bir müsemaha Göstermiceğimizi Kalemimizle Karşısında Olduğumuzu, Yapılan Çalışmalarla Gülşehir'in ileriye gitmesini sağlayan her çalışmayı'da es geçmeyeceğizi, Herşeyin Gülşehir için olduğunu Belirtmekten Memnuniyet duyarız.



Haber: SAMET ATEŞ