Kredi Kefalet Kooperatifi salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen’in yanı sıra, 1999 Yılından bu yana Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığını sürdüren Kemal Ay, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, Kırşehir Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Genç, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Taygurt, Haymana Kooperatif Başkanı Mehmet Köse, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca, Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Derinkuyu Esnaf odası Başkanı Mustafa Sarı, Ürgüp Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Şaban Ulusoy, Acıgöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bayram Ali Adıgüzel, Hacıbektaş Şoförler Odası Başkanı Süleyman Yılmaz, Gülşehir Esnaf odası başkanı Ahmet Şahin, Avanos Kooperatif Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Gülşehir Kooperatif Başkanı Fahri Buz ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi üyeleri katıldı.

Kooperatifin bütçeye denetim kurulu raporlarının da oylandığı genel kurul toplantısında konuşan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, çok sıkıtlı plasmanı ve büyük sıkıntılarla aldıkları kooperatifin şimdi takip oranı açısından Türkiye’nin en düşük kooperatiflerinden biri haline geldiğini söyledi.

Nevşehir esnaf ve sanatkarının borcuna sadık olmasının bu başarının sağlanmasında öncü bir rol üstlendiğini ifade eden Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, bundan sonraki dönemde de esnaf ve sanatkarın yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Genel Kurulda söz alan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Birlik Başkanı İsmail Ördü, Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök’te yapılan genel kurulun ilimize hayırlar getirmesini temenni ettiler.

Genel kurulda yaklaşık 500 Kredi kefalet Kooperatifi Üyesi oy kullanırken Kemal Ay ve beraberindeki yönetim yeniden göreve seçildi. Yeni yönetimde Kemal Ay’ın başkanlığında İsmail Ördü, Erdoğan Korkutmaz, Bekir Duru ve Ekrem Doğan isimleri yer aldı. Tuncer Gök ve Ramazan Vedat Korkmaz isimleri ise denetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kuruluna katılanlara Topuzluhan Sosyal Tesislerinde öğle yemeği ikramında bulunuldu.
Haber:Ali Çamur