İstanbul'da yaşayan Nevşehirli Değerli İş Adamı Yücel Koç, büyük bir vefa örneği sergileyerek Bal liginde şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor'a 10 bin TL maddi destekte bulundu.

Nevşehirspor'dan şehrini kulübünü seven bir adım öne çıksın şeklinde yürütülen kampanyaya İstanbul'da yaşayan aslen Nevşehir'in Acıgöl ilçesi Tepeköylü olan Değerli İş Adamı Yücel Koç'da katılarak Kırmızı-Beyazlı kulübe 10 Bin Liralık destek verdi.

Doyduğu değil doğduğu toprakları unutmayan ve faaliyetlerini İstanbul'da sürdüren Nevşehirli değerli hemşehrilerimiz İş Adamı Yücel Koç, "Biz Nevşehir'de doğmuş büyümüş İstanbul'da yaşayan bir iş adamı olarak Nevşehirsporla gurur duyuyoruz. Asıl sizin bundan sonraki başarılarınız bizi gururlandıracak. En büyük pay sizin, buradaki gururda bizim olacak. Nevşehirli olup da il dışında ikamet eden iş adamlarımızın Nevşehirspor a destek çıkması lazım. Şampyonluk yolunda yürüyen Nevşehirspor için bende varım sizlerle beraberim. Elimden ne geliyorsa, gücüm kuvvetim neye yetiyorsa onu yapmaya hazırım. Bundan sonrada maçlara dahi gelmeyi düşünüyorum. Her türlü birlikteyiz. Çok başarılı bir sezon geçirerek inşallah sezon sonunda 3'cü ligde Nevşehir'i temsil edersiniz" dedi. 

Destek sonrası Nevşehirspor As Başkanı İş Adamı Ahmet Ertaş'ta, “Bu şehir bizim bu takım bizim. Bu manada Nevşehir’in en önemli markası olarak takımına sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu manada Bizler Nevşehir Spor yöneticileri olarak İstanbul’da Yaşayan Nevşehirli Değerli İş Adamımız Yücel Koç’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu şehrin havasını soluyan suyunu içen ekmeğini yiyen herkesi takımına destek vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette Nevşehirli İş Adamları Kadir Pınarbaşı ve Yakup Pileli de hazır bulundu.